miércoles, 28 de noviembre de 2012

Avançant en el nostre projecte multimèdia

Com ja  vàrem comentar a l’entrada anterior, la setmana passada, estàvem endinsant-nos en la decisió del tema que tractaríem al nostre projecte grupal envers l’aplicació multimèdia que hem de realitzar.
L’altre dia a classe, la mestra ens va donar temps per tal de reflexionar sobre el tema a tractar. Desprès deliberar, tots els components dels grup, és a dir nosaltres, ens vàrem decantar per el tema de l’alimentació enfocada a l’Educació Infantil.
Considerem que aquest contingut és important i primordial introduir-lo des de edats molt primerenques, ja que en aquestes edats es comença a construir el pensament autocrític de l’infant. Per aquest motiu, pensem que una bona alimentació i uns bons hàbits proporcionen unes bones costums per tenir una bona i saludable alimentació i no caure en l’obesitat infantil, un dels factors de rics més habituals en la societat.
Degut a aquest fet, ens hem plantejat una sèrie d’objectius que el nostre projecte multimèdia complirà per tal de conscienciar a aquest sector de la població, és a dir, els infants de quatre i cinc anys, juntament amb les seves famílies.
A continuació, us mostrem un vídeo a mode d’exemple per tal de que us pugueu fer una idea de la nostra temàtica escollida per fer el nostre projecte multimèdia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario